Úvod Novinky Osobnosti

Najväčší trapas známeho herca z Času nádejí na pódiu. Toto by ste zažiť nechceli

Martin Šalacha priznal, že sa mu stala naozaj veľmi nepríjemná vec.

Najväčší trapas známeho herca z Času nádejí na pódiu. Toto by ste zažiť nechceli

Skvelý herec a predstaviteľ kamaráta Gézu zo seriálu Čas nádejí Martin Šalacha nám odpovedal na niekoľko otázok. Onedlho ho uvidíte súťažiť v relácii Čo ja viem. Čo by mal podľa neho vedieť každý Slovák?

„Trošku zo svojej histórie,“ odpovedal. Ktovie, ako pôjde odpovedať na rôzne otázky práve jemu. To sledujte v piatok o 20.30 na Jednotke.

Ak sa vám video nezobrazuje správne, obnovte stránku

Trapas na javisku

Má Martin postavu, ktorú by si chcel zahrať najviac? „Nejakého zloducha,“ povedal. Na otázku, aký najväčší trapas sa mu stal, zabavil aj nás. „Spadli mi gate na jednom predstavení. Naozaj, nechcel som. Ale bola to komédia, takže si ľudia mysleli, že to tak má byť. Ale naozaj mi spadli gate,“ zasmial sa.

Martin priznal, že je trémista a nervózny je pred každým vystúpením. "Nemám trik, lebo ja mám stále trému. Ale sú dva druhy trémy. Je pozitívna a negatívna tréma. Negatívna je tá, kedy vám všetko vypadáva, potia sa vám ruky a tak. A potom je tá pozitívna, ktorá vás núti sa sústrediť, lebo viete, že vám na tom záleží a idete robiť niečo dôležité,“ dodal.

To, akú najzábavnejšiu scénu si zatiaľ zahral si pozrite vo videu vyššie. Sledujte v piatok reláciu Čo ja viem aj s Martinom Šalachom o 20.30 na Jednotke.

25 50 75 90