Úvod Novinky Osobnosti

Obrovská tragédia, herečke Kamile Magálovej zomrel syn po zranení na konskom póle

Rodina sa zdrvujúcu správu dozvedela z Talianska.

Obrovská tragédia, herečke Kamile Magálovej zomrel syn po zranení na konskom póle

Syn známej herečky Martin Magál podľahol zraneniam v talianskom meste Sienne potom, ako mal nešťastný úraz počas turnaja v konskom póle. Zomrel vo veku 49 rokov. Podrobne o udalosti informoval webový portál www.pluska.sk

Ďalšie podrobnosti priniesol aj webový server www.novycas.sk o tom, že právnik Martin Magál si počas turnaja vymenil kone. Pri rýchlosti 70 kilometrov za hodinu sa jeho kôň splašil. Syn známej herečky vypadol zo sedla a odletel asi štyri metre, kde dopadol na zem. Zachrániť ho nebolo možné, keďže okrem vnútorných zlomenín mal odtrhnutú aortu.

Rodina známej herečky pohltil príšerný smútok. K udalosti sa vyjadril otec a exmanžel Slavomír Magál, ako aj jeho vnuk a právnika Martina Magála 19-ročný syn Gregor, ktorý na sociálnej sieti Instagram napísal: "Povedz dnes svojim rodičom, že ich ľúbiš. Nikdy nevieš, kedy bude neskoro. Ľúbim ťa ocko."

Ešte počas manželstva Kamily Magálovej so svojim už expartnerom Slavomírom v mladosti Martina učili jazdiť na koňoch od mala. Nakoniec sa mu táto vášeň stala osudnou.

25 50 75 90