Úvod Novinky Osobnosti

Zdena Studenková otvorene o dnešných hereckých podmienkach. Je málo času a peňazí

Herečku už onedlho uvidíte v novej relácii Sieň slávy.

Zdena Studenková otvorene o dnešných hereckých podmienkach. Je málo času a peňazí

O niekoľko dní prinesieme na televízne obrazovky Jednotky výnimočnú šou Sieň slávy. Uvidíte v nej viaceré slovenské osobnosti, ktoré sa buď zapíšu do Siene slávy, alebo budú hosťami.

Takto sa v relácii ukáže aj herečka Zdena Studenková, ktorej sme sa pýtali na herectvo a na to, čo jej na jej povolaní po rokoch prekáža. Bola veľmi otvorená a úprimná.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Herecké podmienky dnes

„To nehovoríme o herectve. Hovoríme povedzme o dnešných podmienkach a okolnostiach, v akých nastáva takzvaná tvorba. Je hrozne málo času, je to rýchlo, je to na čas, aby sa nemíňali veľké peniaze,“ povedala.

To však nie je všetko. „Stane sa vám, že sa dostanete do kontextu aj s ľuďmi, s ktorými by ste radšej nechceli hrať, lebo podľa mňa povedzme nemajú tie predpoklady, aké by boli potrebné na tú ktorú konkrétnu postavu,“ dodala veľmi úprimne.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Zdena patrí medzi veľké profesionálky a je o nej známe, že nemá rada, keď je na pľaci niekto nepripravený. Avšak na druhej strane mladším hercom veľmi rada pomôže a poradí.

Má však aj svojich obľúbencov, s ktorými rada spolupracuje a na ktorých nedá dopustiť. A to aj z radov mladších. To si už pozrite vo videu. Sledujte reláciu Sieň slávy, ktorá začne 10. októbra o 20.30 na Jednotke.

25 50 75 90