Úvod Novinky Osobnosti

Dlhé a plánované prípravy na reláciu. Adela Vinczeová prezradila, ako pri synovi stíha prácu

Moderátorka Trochu inak sa poctivo pripravuje na každého hosťa.

Dlhé a plánované prípravy na reláciu. Adela Vinczeová prezradila, ako pri synovi stíha prácu

Adela Vinczeová je síce ostrieľaná dlhoročná a veľmi pohotová moderátorka, nikdy však nepodceňovala prípravy na svoje relácie. Na každého hosťa je potrebné pripraviť otázky a okruh tém, o ktorých sa budú rozprávať.

Je to súčasťou bežnej práce moderátora, odkedy sa však Adela stala mamou, toho času na prípravy má podstatne menej. Všetko je to o dobrom načasovaní, čo pozná množstvo pracujúcich matiek.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Jej syn Max už nie je žiadne bábätko, je to dvojročný chlapček, aj tak mu venuje maximum času. Kedy teda pracuje? „Manažujem si ich cez obedové spánky a už keď prihára a blíži sa Trochu inak, tak niekedy ideme aj k svokrovcom a tam pracujem s otvoreným notebookom,“ povedala nám.

„Musím si to v diári vyslovene plánovať, že dnes jeden hosť, zajtra druhý hosť, tretí hosť. Mne to vychádza viac ako týždeň príprav, lebo viac ako hodinu a pol denne niekedy si neviem zariadiť,“ dodala.

Je niečo, čím ju materstvo zaskočilo alebo je iné, ako si myslela? To si už pozrite v našom videu. Reláciu Trochu inak s Adelou Vinczeovou môžete sledovať každý piatok o 21.50 na Dvojke alebo v našom archíve.

25 50 75 90