Úvod Novinky Pečie celé Slovensko

Fakty o 2. sérii Pečie celé Slovensko, ktoré sa oplatí pripomenúť

Koľko vajec minuli? Koľko čokolády spotrebovali? Koľko litrov mlieka naliali do dezertov?

Fakty o 2. sérii Pečie celé Slovensko, ktoré sa oplatí pripomenúť

Najobľúbenejšia a najsladšia šou sa vráti na televízne obrazovky už túto jeseň.

Tretia séria Pečie celé Slovensko predstaví novú dvanástku finalistov – amatérskych pekárok a pekárov, ktorí sa budú snažiť presvedčiť porotkyne, ale aj televíznych divákov o svojich zručnostiach.

PCS2-finale-Anci-Pidanyphoto-00682.jpg

Ak by ste si chceli pripomenúť druhú sériu, Jednotka ponúka počas najbližších sobotných podvečerov reprízu. Spomínate si ešte na Lucku, Anči, Tomáša či Ďoďa?

Súťažiaci minuli počas nakrúcania šou neuveriteľných 2 000 kilogramov surovín 456 rôznych druhov.

Dvetisíc vajec aj sto kilogramov čokolády

Dokopy piekli neuveriteľných 90 hodín. A pri tom, ako pripravovali svoje pekárenské výrobky, použili:

  • 44 rôznych druhov korenín
  • 40 druhov čerstvého a sušeného ovocia (dokopy vážilo 180 kilogramov)
  • 2 000 kusov vajec
  • 300 kilogramov múky
  • 200 kilogramov cukru
  • 150 litrov mlieka
  • 100 kilogramov čokolády
  • 85 litrov smotany
  • 80 litrov oleja
  • 60 kilogramov masla

Recepty a inšpirácie hľadajte na oficiálnom webe šou Pečie celé Slovensko.

Vtipné momenty, ale aj zákulisné zábery uvidíte na našich sociálnych sieťach. Sledujte nás na Facebooku, Instagrame aj TikToku.


25 50 75 90