Úvod Novinky Pečie celé Slovensko
Novinka, na ktorú sme čakali: Kniha Pečie celé Slovensko 2
Novinka, na ktorú sme čakali: Kniha Pečie celé Slovensko 2

Novinka, na ktorú sme čakali: Kniha Pečie celé Slovensko 2

Zbierka najlepších receptov z druhej série šou Pečie celé Slovensko je na svete.

Prvé knižné vydanie Pečie celé Slovensko získalo na jar tohto roka prestížne ocenenie Panta Rhei Awards 2022. Kniha sa tak stala víťazom v kategórii Životný štýl.

krst knihy Pečie celé Slovensko_generálny riaditeľ RTVS Ľuboš Machaj a víťaz prvej série šou Miňo Macuľa_3.jpg

Kolekcia obľúbených receptov obsahuje 100 dezertov a pochutín, ktoré napiekli finalisti počas prvej série šou. Zaradila sa medzi najlepšie knižné publikácie minulého roka.

Po veľkom úspechu pokračujeme s druhým vydaním. Z celkového množstva 150 receptov, ktoré napiekli finalisti z druhej série šou Pečie celé Slovensko sa do knižky zaradili tie najzaujímavejšie a najchutnejšie.

Moderátori a porotkyne pri croquembouche

Upečte si koláče na plechu, palacinkové torty, cupcakes, ale aj slané rolády a chlebíčky. Privoňať si k jej čerstvým stranám môžete na knižnom veľtrhu Bibliotéka 2023, ktorý sa uskutoční v dňoch  9. až 12.novembra 2023.

Nemusíte však čakať. Dostupná je už teraz v eshope RTVS. Spolu s ňou nájdete aj novú kolekciu produktov Pečie celé Slovensko. Farebné prevedenia a vtipné nápisy oživia každú všednú kuchyňu. Pozrite sa, ako v nich zapózovali naši sladkí pekári a pekárky.




25 50 75 90

Galéria

PCS_PROMO_B_003.png PCS_PROMO_B_002.png PCS_PROMO_B_001.png PCS_PROMO_B_010.png PCS_PROMO_B_012.png PCS_PROMO_B_011.png PCS_PROMO_B_006.png PCS_PROMO_B_007.png PCS_PROMO_B_005.png PCS_PROMO_B_008.png PCS_PROMO_B_009.png
Zdroj: RTVS

Živé vysielanie ??:??

Televízia