Úvod Novinky Pečie celé Slovensko
Mišindel v živom vysielaní: Najviac som sa tešila na piate kolo
Mišindel v živom vysielaní: Najviac som sa tešila na piate kolo

Mišindel v živom vysielaní: Najviac som sa tešila na piate kolo

 V štvrtom kole sa so šou rozlúčila sympatická a usmievavá Mišindel.

Mišindel zavítala do priestorov RTVS, aby si zaspomínala na účinkovanie v najsladšej pekárskej šou. Ako každý pondelok, aj teraz mali diváci možnosť klásť otázky a posielať pozdravy v živom vysielaní na Instagrame

Štvrté kolo sledovala Mišindel s priateľmi zo šou Pečie celé Slovensko. "Mala som veľmi peknú spoločnosť k vypadnutiu." Jej účasť sa síce v súťaži skončila, ale naďalej zostáva vernou fanúšičkou a diváčkou.

_DSC6155.jpg

Darček pre manžela

Mišindel prezradila, že v deň vysielania štvrej epizódy oslavoval jej manžel František narodeniny. Jej vypadnutie zo šou bolo naozaj netradičným narodeninovým darčekom. Práve v tomto kole piekla bublaninu s názvom "brblanina", ktorú mu z lásky venovala. Bublaninu mu rada napečie aj doma, ale so smiechom poznamenala, že na langoš si radšej niekam zájdu.

PCS3-epi4-PidanyPhoto-07176.jpg

Slová povzbudenia

Všetkým, ktorí váhajú s prihlásením do šou posiela veľké povzbudenie. Netreba čakať na správny čas a pochybovať o svojich zručnostiach. "Nikdy nebudeme so sebou úplne spokojní. Ja napríklad doteraz neviem piecť makrónky a neviem piecť chlieb." Divákom odkazuje krásne slová: "Či ste na strednej, na vysokej, na dôchodku. To je jedno. Ak pečiete s láskou a vášňou, tak je to fakt pre vás."

adam_misindel_pecie_cele_slovensko

Najťažie boli technické výzvy, počas ktorých musela pracovať pod tlakom. Naopak veľmi spokojná bola so svojou tortou v podobe zasneženej hory, ktorú venovala priateľovi Sakimu.

Najviac sa tešila na pečenie v piatom kole, do ktorého žiaľ nepostúpila. Jeho tému vopred neprezradila, ale našepkala aspoň malú indíciu. "Je to kolo mojej tvorbe veľmi blízke."

_DSC6201.jpg

Úsmevne spomína na dvojicu moderátorov. "Moderátori boli veľmi zlatí, veľmi milí. Áno, niekedy naozaj musia vystresovať, aby to malo grády, ale v princípe sú veľmi zlatí a nápomocní. Dokonca niekedy aj pomôžu, keď vám chýbajú nejaké ruky navyše."

Čo všetko o sebe ešte prezradila, a aké spomienky a vízie zdielala s divákmi si môžete pozrieť v zázname zo živého vysielania na Instagrame.


25 50 75 90
Zdroj: RTVS

Živé vysielanie ??:??

Televízia