Úvod Novinky Pečie celé Slovensko
Blíži sa semifinále. Čo čaká štvoricu finalistov?
Blíži sa semifinále. Čo čaká štvoricu finalistov?

Blíži sa semifinále. Čo čaká štvoricu finalistov?

Blíži sa semifinále. Posledné kolo pred zostavením finálovej trojice bude trendy.

V predposlednom kole šou Pečie celé Slovensko zostávajú štyria finalisti. Mirka, Timi, Luci a Tomáš zabojujú o postup do finále. Tentokrát na nich čakajú recepty na trendy dezerty.

pcs3_semifinale.JPG

V rámci osobnej výzvy pripravia minitorty Bento v priemere maximálne 12 cm. Na tento kórejský dezert dostanú 2 hodiny. Malé tortičky sú moderným trendom v cukrárskom svete a mnohí ich oceňujú práve pre ich malý rozmer.

V ďalšej výzve ich prekvapí francúzska klasika. Recept technickej výzvy pripravila Natacha Pacal, ktorú si pozvali na pomoc porotkyne Petra a Jožka. Názov francúzskej pochúťky je údajne inšpirovaný habitom mníšok, ktorý má hotový dezert pripomínať.

Kreatívna výzva bude mať energiu cunami. Finalisti pripravia nápaditý Tsunami cake, na ktorý budú mať vyhradený čas 4 hodiny. Táto výzva rozhodne, ktorá trojica finalistov sa posunie do finále.

Sledujte semifinále Pečie celé Slovensko a držte palce svojim favoritom. Teší sa na vás i moderátorská dvojica Juraj Bača a Milan Zimnýkoval spolu s porotkyňami Petrou Tóthovou a Jozefínou Zaukolcovou.

Prvá adventná nedeľa sa ponesie v duchu trendy cukrárskych receptov. Inšpirujte sa a oddýchnite si pri napínavej predposlednej časti najväčšej pekárskej šou. Už túto nedeľu 3. decembra o 20:30 na Jednotke.

25 50 75 90
Zdroj: RTVS

Živé vysielanie ??:??

Televízia