Úvod Novinky Pečie celé Slovensko
Ďakujem ti za každý moment. Timi venovala Tomášovi krásne slová
Ďakujem ti za každý moment. Timi venovala Tomášovi krásne slová

Ďakujem ti za každý moment. Timi venovala Tomášovi krásne slová

Prečítajte si jej emotívny odkaz.

Predposledná epizóda najsladšej šou Pečie celé Slovensko bola nielen sladká, ale aj emotívna. Pred bránami finále sa so šou musel rozlúčiť večne usmiaty pekár Tomáš.

Ten, ako sám priznal na Instagrame, spočiatku v takýto úspech ani nedúfal. Vďaka svojej šikovnosti sa však prebojoval medzi najšikovnejšiu štvoricu šou Pečie celé Slovensko.

_MKF8001.JPG

„Stále sa mi nechce uveriť, že som sa na to dal. Deň pred natáčaním som chcel volať do produkcie a celé to odrieknuť.

Bál som sa, že sa strápnim a že budem ľutovať, že som sa prihlásil. A teraz po tom všetkom môžem povedať, že neľutujem ani sekundu,“ napísal na svojej sociálnej sieti Tomáš.

Vždy si boli oporou

Aj tieto slová napísala Timi vo svojom príspevku, v ktorom sa okrem iného rozpísala o vypadnutom pekárovi.

„Tomáša si veľmi dobre pamätám z kamerových skúšok, kedy len tichučko sedel a pozoroval čo sa deje okolo neho. Vtedy som si povedala, že on to dotiahne do TOP 12.

A aha ho, dotiahol to rovno to TOP 4,“ nešetrila obdivom na svojom Instagrame.

Pečie celé Slovensko na desktope  Pečie celé Slovensko na mobile

Pokračovala slovami, že práve s Tomášom si takmer okamžite sadli. „Dodnes ho považujem za jednu z najmilších a najskromnejších osôb, ktoré som vďaka šou spoznala.“

Dodala, že s Tomášom si boli počas celej šou oporou. Keď si s niečím nevedeli poradiť, vždy sa mohli spoľahnúť na pomoc druhého.

„Som mu vďačná za každý jeden moment, ktorý sme spolu v stane prežili. Či to boli momenty zábavne alebo momenty smútku a plaču. Tento chlapec má obrovské srdiečko a patrí mu veľké ĎAKUJEM!“

25 50 75 90
FOTO: RTVS a Instagram / Timi Strnál

Živé vysielanie ??:??

Televízia