Úvod Novinky Pečie celé Slovensko

Ako prebieha výber finalistov do Pečie celé Slovensko? Porotkyňa Jožka prezradila prísne kritériá

Dostať sa medzi 12 najlepších amatérskych pekárov nie je vôbec jednoduché.

Ako prebieha výber finalistov do Pečie celé Slovensko? Porotkyňa Jožka prezradila prísne kritériá

Pred pár dňami odštartovala dlho očakávaná 4. séria najsladšej šou jesene Pečie celé Slovensko. Diváci, ktorí sledovali prvé kolo Pečie celé Slovensko, mali možnosť zoznámiť sa s novou dvanástkou, ktorá zabojuje o titul Majsterka pekárka alebo Majster pekár.

O tom, kto sa stane víťazom tohtoročnej série, rozhodnú porotkyne, ktoré prísne a s láskou hodnotia každý pripravený dezert.

Prísne boli aj kastingy, ktorými musel prejsť každý, kto sa chcel dostať do TOP dvanástky. Ako prezradila Jožka Zaukolcová v Dámskom klube, nároky na finalistov sú naozaj vysoké.

„Výber je naozaj veľmi prísny. Vyberajú sa vždy také osobnosti, aby v súťaži bolo zastúpenie aj mladej, aj staršej generácie, mužov, aj žien,“ priblížila porotkyňa.

Jožka Zaukolcová priznala, že výber finalistov si užívala. „Pre mňa je to krásnych deväť dní, ktoré strávim v Bratislave. Stanem sa na pár dní Bratislavčankou, lebo inak som z Považia. A vtedy sa stretávame s tými ľuďmi, vedieme zaujímavé rozhovory,“ zaspomínala si Jožka na posledné kastingy.

Pozrite si celé VIDEO:

Ak sa vám video nezobrazuje správne, obnovte stránku.

Nasleduje finálny výber, ktorého sa zúčastní zhruba 30 vybraných pekárov a pekárok. „Nakoniec prebiehajú kamerové skúšky, počas ktorých zistíme, či vedia pracovať pod stresom, či vedia komunikovať, či nie sú mrzutí... No a z toho sa robí konečný výber dvanástich finalistov a náhradníkov.“

Sledujte druhé kolo Pečie celé Slovensko v nedeľu večer na Jednotke, alebo v našom online archíve zadarmo a bez reklám.

25 50 75 90