Úvod Novinky Pečie celé Slovensko

Krásne číslo! Pečie celé Slovensko si pozrelo rekordné množstvo divákov

Štvrtá séria začala s najlepším štartom od prvej série.

Krásne číslo! Pečie celé Slovensko si pozrelo rekordné množstvo divákov

V nedeľu večer 29. septembra odštartovala štvrtá séria obľúbenej sladkej šou Pečie celé Slovensko. Diváci sa na ňu veľmi tešili, o čom svedčia aj čísla sledovanosti. Bezkonkurenčne ovládla nedeľný večer.

Relácia bola absolútnym lídrom na trhu a stala sa nielen najsledovanejším programom dňa, ale aj celého minulého týždňa. Prvú epizódu novej série si vychutnalo až 522.000 divákov v cieľovej skupine nad 12 rokov. Aspoň na tri minúty si reláciu zaplo fantastických 809.000 divákov.

Martina a Elizabeth v Pečie celé Slovensko

Zabodovala však aj u mladších divákov v cieľovej skupine 13 až 55 rokov, kde sa stala taktiež trhovou jednotkou. Ide o celkovo najlepší štart šou Pečie celé Slovensko od prvej série. Našich dvanásť amatérskych pekárov a pekárok sa zapotili pri technickej výzve, ale aj pri ostatných.

Porotkyne Petra Tóthová a Jožka Zaukolcová boli prísne, ale spravodlivé a láskavé. Moderátori Juraj Bača a Milan Junior Zimnýkoval sa opäť snažili navodiť príjemnú atmosféru, čo sa im aj darilo. Pekárov čakajú ešte mnohé náročné výzvy, buďte pri tom tiež.

Sledujte nás aj naďalej každú nedeľu o 20.30 na Jednotke a zistite, kto sa stane Majstrom pekárom. Ďakujeme za priazeň.

25 50 75 90