Úvod Novinky Pečie celé Slovensko

Najkrajší moment prišiel na konci druhého kola. V Pečie celé Slovensko sa tancovalo, spievalo aj plakalo

 Bola to jazda ako na horskej dráhe.

Najkrajší moment prišiel na konci druhého kola. V Pečie celé Slovensko sa tancovalo, spievalo aj plakalo

Druhé kolo Pečie celé Slovensko prinieslo množstvo napätých aj dojemných momentov. No nechýbala ani zábava ako poriadnych hodoch. Uprostred kreatívnej výzvy to naši finalisti roztočili na parkete tak, akoby ich pečenie ani nevyčerpalo. S radosťou a energiou sa predviedli v tanečných kreáciách, otočkách aj zdvihačkách.

Slané podplameníky krásnych farieb a lahodných boli pastvou pre oči aj chuťové bunky

Momenty druhého kola

Martinovi spadol kameň zo srdca, pretože po prvom kole sa mu podarilo napraviť svoju pekársku reputáciu.

Dávid, pekár týždňa, upiekol Jesennú záhradu na počesť svojho zosnulého dedka, ktorý bol vášnivým záhradkárom.

0L0A5529.JPG

Napätú atmosféru počas technickej výzvy na moment rozprúdili moderátori Juraj Bača a Junior, ktorí veselou pesničkou "Funky nálada" oznámili posledných 5 minút. Tým vytvorili ešte dusnejšie prostredie, než bolo v stane predtým.

Elizabeht podala rýchlu pomocnú ruku mladej Miriam. Bez jej pomoci by bolo veľmi otázne, či by Miriam odovzdala fánky podľa zadania.

Aj ostatní súťažiaci stihli položiť poslednú fánku na tanier doslova na poslednú chvíľu. Na konci kola obsadili posledné tri miesta Evka, Monika a Pali, zatiaľ čo na prvých troch pozíciách sa umiestnili Janka, Dávid a Martina.

Rozhodujúca kreatívna výzva bola rovnako stresujúca. Čas hral proti súťažiacim a ich kreatívnym nápadom. Pol hodinu pred koncom mnohým z nich na pultoch ostávali len holé, neozdobené trdelníky.

Elizabeth nezostával čas na dokončenie, a tak sa do práce na jej medvedíkovi pustili aj Evka a Tonka. Stres a napätie narastali, až Elizabeth nedokázala zadržať slzy.

Martina a kytica ruží v Pečie celé Slovensko

Najkrajší moment prišiel takmer pred koncom druhého kola, keď sa moderátori zahrali na kvetinových kuriérov a doručili Martine kyticu ruží s láskyplným odkazom od jej priateľa Stanka. Martina totiž oslavovala narodeniny, a tak sa k nemu pripojila aj hromadná gratulácia.

Novou pekárkou týždňa sa stala Elizabeth. Šou opustila Monika.

Ak ste nestihli sledovať druhé kolo Pečie celé Slovensko, stále si ho môžete pozrieť v našom televíznom archíve.

25 50 75 90