Kto z nás by si aspoň z času na čas nedoprial obľúbenú tortu či zákusok? A komu sa aspoň raz v živote nestalo, že kvôli nešikovnému krájaniu vidličkou sa mu celý rez celkom rozpadol či rozpučil?
Cukrárka a porotkyňa Petra Tóthová sa preto rozhodla, že nám ukáže, ako si správne vychutnávať tortový rez.
Vďaka jej krátkemu a stručnému návodu si konečne svoj obľúbený zákusok vychutnáte bez obáv, žeby sa vám na tanieri po prvom kúsku celkom rozpadol.
Dôležité je, aby ste si vysoký zákusok vždy položili nabok. Vďaka tomu sa vyhnete častým nehodám na tanieri.
„Tortový rez sa je správne tak, že si ho položím stranou, pokiaľ je príliš vysoký, a vidličkou si z neho odrežem. Je to tak oveľa elegantnejšie,“ poradila skúsená cukrárka.
Pozrite si celé video:
Sledujte Pečie celé Slovensko každú nedeľu o 20:30 hod. na Jednotke. Všetky odvysielané epizódy si môžete pozrieť aj v našom online archíve zadarmo a bez reklám.
25 50 75 90