Úvod Novinky Pečie celé Slovensko

VIDEO: Vieme, čo si dnes súťažiaci priniesli. Tieto predmety premenia na sladké torty

Dnešné pečenie bude naozaj kreatívne.

VIDEO: Vieme, čo si dnes súťažiaci priniesli. Tieto predmety premenia na sladké torty

Tretie kolo sa nesie v znamení tvarovania. Pekári a pekárky sa poriadne zapotia pri rolovaní, formovaní a starostlivom vypracovávaní tých najmenších detailov.

V kreatívnej výzve pripravia niečo špeciálne. Úlohou súťažiacich bolo priniesť jeden osobný predmet, ktorý premenia na tortu. Každý predmet so sebou prináša aj príbeh. Viac nám prezradili vo videu. Pozrite sa, čo si na dnešné pečenie pripravili.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Čo ich okrem torty ešte čaká?

V osobnej výzve prinesú rôzne domáce recepty a nápady na kreatívne rolády. Môžete sa tešiť na nádherné farebné kombinácie a chute, ktoré vám vyrazia dych.

V technickej výzve sa pohrajú s lístkovým cestom. Hoci to znie jednoducho, porotkyniam neunikne ani ten najmenší detail. Súťažiaci budú musieť zvládnuť vrstvované krehké cesto, vytvarovať z neho tyčinky podľa zadaných požiadaviek, pripraviť chutný dip a navyše všetko dokončiť v časovom limite.

Ako čas beží, stres narastá, a s ním sa postupne znižuje aj precíznosť pri práci. Tentoraz bude technická výzva riadna naháňačka. Po nej nepríde žiadne vydýchnutie, pretože premena predmetu na realistickú tortu si vyžaduje profesionálne zručnosti. Ako sa im podarí zvládnuť detaily a vytvoriť sladké umelecké diela? Uvidíme!

Sledujte šou Pečie celé Slovensko dnes o 20:30 na Jednotke.

25 50 75 90