Úvod Novinky Pečie celé Slovensko

Tinka otvorene o svojom vypadnutí: Vedela som, že sa blíži môj koniec

Pozrite si video, v ktorom nám prezradila svoju najsilnejšiu spomienku z účinkovania v šou.

Tinka otvorene o svojom vypadnutí: Vedela som, že sa blíži môj koniec

V treťom kole šou Pečie celé Slovensko unikla Tinka vyradeniu len o vlások. Jej úžasná 3D torta ju zachránila a šou musela opustiť najmladšia súťažiaca Miriam. Vo štvrtom kole však Tinka už také šťastie nemala.

V osobnej výzve vsadila na slané muffiny so špenátom, mäsom a parmezánom. V technickej výzve to však nešlo podľa plánu - Tinka sa umiestnila na ôsmom mieste z desiatich. Hamburgerove žemle boli málo nakysnuté a mäso nedostatočne prepečené. Do tretej, kreatívnej výzvy, sa posunula v trojici ohrozených. Bohužiaľ, jej pie síce vyzeral fantasticky, no chuťovo nedosahoval očakávania.

Pozrite si video, v ktorom nám Tinka zdieľa svoje pocity po vypadnutí zo šou. Čo urobí ako prvé, keď príde domov? A akú najcennejšiu spomienku si so sebou odnáša? Sledujte jej najemotívnejší moment z celého pôsobenia v šou.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

„Sú veci pri pečení, o ktorých som ani netušila,“ hovorí Tinka o svojom výkone v šou. Vedela, že sa jej účinkovanie v šou Pečie celé Slovensko blíži ku koncu. „Myslím, že toto moje umiestnenie je oprávnené. Piecť do určitej miery viem, ale naozaj som pociťovala, že sa táto súťaž dostáva do vyšších levelov, kde už nestíham,“ priznala s úsmevom.

Napriek tomu boli jej dni v súťaži plné nezabudnuteľných zážitkov, ktoré si ponesie so sebou navždy. „Bolo to samozrejme fyzicky náročné. Bolo to náročné aj na sústredenosť a odbornosť,“ hodnotí spätne Tinka. „Na druhej strane to bolo ohromné, neskutočné a veľmi veselé,“ vraví s veľkým úsmevom. Šou by s radosťou odporučila každému váhavému milovníkovi pečenia.

25 50 75 90