Úvod Novinky Tipy z programu
Z násilného vzťahu ju vytrhlo až vážne ochorenie. Pani Andrea prehovorila o pekle
Z násilného vzťahu ju vytrhlo až vážne ochorenie. Pani Andrea prehovorila o pekle

Z násilného vzťahu ju vytrhlo až vážne ochorenie. Pani Andrea prehovorila o pekle

Manželstvo plné násilia a bolesti si vypýtalo krutú daň.

„S prvým manželom som sa zoznámila cez internet, keď som mala asi dvadsaťtri rokov. Našla som niečo, čo som dovtedy nezažila. Kupoval mi kvety, topánky oblečenie... Ale po svadbe sa všetko zmenilo. Zrazu mu vadilo, ako sa obliekam, že chodím k rodičom. Postupne si dovoľoval viac a viac. Ruku na mňa vztiahol, aj ma otrieskal o stenu,“ spomína si v na manželstvo plnom bolesti Andrea v relácii Família.

Zažívate domáce násilie alebo poznáte niekoho, kto sa stal jeho obeťou? Nebojte sa požiadať o pomoc. V prípade potreby môžete kontaktovať bezplatnú linku 0800 212 212.

Ak sa vám video nezobrazuje správne, obnovte stránku.

Keď mala Andrea 31 rokov, jej život sa od základov zmenil. Zdravotne ju nič netrápilo a prehliadku u lekára brala ako rutinu. Keď sa vyšetrujúcemu lekárovi nepozdávali jej RTG snímky pľúc, znervóznela. Na pľúcnom oddelení sa mladá mamička dozvedela, že má na jednom z pľúcnych lalokov zhubný nádor.

„Myslela som si, že po tomto sa z jeho strany niečo zmení. Ale po pár dňoch od operácie ma začal biť do ľavého boku, ktorý som mala operovaný, ťahal ma za hlavu. Dôvodom bolo, že som chcela ísť na pár dní k rodičom,“ zdôveruje sa žena, ktorá sa v tom momente rozhodla konať. Odsťahovala sa k svojim rodičom, podala žiadosť o rozvod a za násilným vzťahom urobila hrubú čiaru.

Po niekoľkých rokoch spoznala svojho terajšieho partnera. Až vďaka nemu pochopila, čo je to skutočná láska a že vzťahy nemusia bolieť. Spoznajte jej celý príbeh, ktorý rozpovedala v relácii Família.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia