Úvod Novinky Tipy z programu
TV a rozhlasové tipy na celý týždeň: Skutočné príbehy, strhujúce filmy aj obľúbené relácie
TV a rozhlasové tipy na celý týždeň: Skutočné príbehy, strhujúce filmy aj obľúbené relácie

TV a rozhlasové tipy na celý týždeň: Skutočné príbehy, strhujúce filmy aj obľúbené relácie

Na čo sa môžete tešiť tento týždeň?

Pondelkový večer na Jednotke odštartujeme romantickou komédiou Chuť zázraku. O 22:20 hod. sa môžete zabaviť so seriálom Strážmajster Topinka. Spoločne s Dvojkou sa môžete vydať na pútavú cestu po krajských mestách Slovenska. Dokumentárnu sériu Moje miesta – príbeh mesta ponúkneme o 21:20 hod. Nasledovať bude Proti múru, dráma Fatiha Akina z prostredia tureckých prisťahovalcov v Nemecku ocenená Zlatým medveďom.

Utorkový večer sa už tradične ponesie v znamení napätia. Odštartujeme ho v spoločnosti šarmantného Komisára Montalbana, nasledovať budú Prípady 1. oddelenia. Dvojka svojim divákom ponúkne dokumentárny film Apokalypsa: Hitlerovo ťaženie na Západ 1940. O 22:00 hod. ponúkneme film Okupácia o vpáde armád Varšavskej zmluvy z pohľadu okupantov.

Ak sa vám videá nezobrazujú správne, obnovte stránku.

V stredu večer Jednotka ponúkne Vraždy v Rocheforte 2, ďalší film z populárneho francúzskeho cyklu. O 22:15 hod. si vychutnáte romantický muzikál Rebelové režiséra Filipa Renča. Dvojka svojim divákom ponúkne dokumentárny film Všetci ľudia budú bratia o utopistovi, politickej popovej hviezde Alexandrovi Dubčekovi.

Štvrtkový večer vám spríjemní seriál Ordinácia s výhľadom na more, ktorý odvysiela Jednotka o 20:30 hod. O 22:00 hod. si môžete vychutnať ďalšiu časť dramatickej ságy Rebelka z dobrej rodiny. Dvojka si pre divákov pripravila investigatívny dokument o vzniku a vzostupe nového lukratívneho obchodu s bezlepkovými potravinami.

Piatkový večer na Jednotke vám spríjemní zábavná relácia Milujem Slovensko. Od 21:55 hod. môžete sledovať reláciu Cestou necestou. Spoločne s Dvojkou si vychutnáte film Smrť chodí po horách. Nasledovať bude Trochu inak s mimoriadne zaujímavými hosťami.

Sobotný večer sa aj tentokrát ponesie v znamení romantiky. Jednotka o 20:30 hod. odvysiela romantický film Láska v Bretónsku, nasledovať bude talkšou Neskoro večer. Na Dvojke môžete sledovať televízny film Pätnásť životov, ktorý opisuje skutočnú udalosť, ktorá sa stala v čase SNP po ústupe partizánov do hôr. Nasledovať bude ďalšia časť seriálu El Presidente.

V nedeľu večer si nenechajte ujsť český film Teroristka s Ivou Janžurovou v hlavnej roli. Dvojka divákom prinesie dvojdielny film Mŕtvi nespievajú podľa rovnomenného románu Rudolfa Jašíka.

Pozrite si celý televízny program.

Čo počúvať v rádiu

Rádio Slovensko bude celý týždeň už tradične hostiť zaujímavých ľudí v rámci relácie Hosť Rádia Slovensko, ktorú môžete počúvať vždy od 13:05 hod. Počúvať nezabudnite ani obľúbenú reláciu Pozor, zákruta! Zaujímavé informácie sa dozviete aj vďaka relácii Slovenčina na slovíčko so Sibylou Mislovičovou.

Bohatý program si pre poslucháčov pripravilo aj Rádio Devín. Chýbať nebudú obľúbené relácie Ars litera či Ars musica, ako aj hudobná rubrika plná tipov s názvom Čo dnes počúva. Počúvať nezabudnite ani na Kultúrne správy, jediný spravodajský blok výlučne z oblasti kultúry a umenia.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia