Úvod Novinky Pečie celé Slovensko

Spoznajte súťažiacich Dávida a Evku: Toto sú ich pekárske sny, aj nočné mory

Finalistov štvrtej série šou Pečie celé Slovensko sme s radosťou odhalili a postupne vás s nimi zoznámime prostredníctvom krátkych videí.

Spoznajte súťažiacich Dávida a Evku: Toto sú ich pekárske sny, aj nočné mory
Pekárov a pekárky sme vyspovedali, aby sme vám ich čo najlepšie predstavili. Pozrite sa, čo nám o sebe prezradili.

Pekár Dávid

Medzi tohtoročnou dvanástkou najšikovnejších pekárov nájdete aj mladého farmaceuta Dávida, športovca z Trebišova.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Dávid je samouk a všetko, čo dnes ovláda, sa naučil vlastným úsilím. Pečenie ho nadchlo natoľko, že sa prebojoval až medzi dvanástku najlepších. „Nikto ma k tomu nepriviedol. Skúšal som rôzne recepty a teraz som v tejto súťaži,“ povedal skromne. Pečenie si veľmi rád spríjemní v spoločnosti rodiny alebo priateľov.

Dávid má aj svoj pekársky sen – jedného dňa si chce otvoriť vlastnú kaviareň, kde by si zákazníci mohli posedieť pri sladkom koláčiku a dobrej kávičke. Na ceste do finále ho podporuje rodina, priatelia a kolegovia.

Pekárka Evka

Ako druhú vám predstavujeme energickú Evku zo Spišskej Novej Vsi. Ohnivá pekárka pracuje v štátnej správe a vždy vás očarí dobrou náladou.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Piecť začala po boku mamy a sestier, s ktorými si pri pečení užívali spoločné chvíle v kuchyni. „Začala to moja mama, s ktorou som piekla a potom to už išlo spontánne,“ spomína Evka s úsmevom.

V kuchyni si cení svoj priestor, a preto sa najradšej venuje príprave koláčikov sama. „Nechcem, aby mi tam niekto zavadzal,“ dodáva so smiechom. Do šou si prišla užiť atmosféru, niečo nové sa naučiť a spoznať šikovných ľudí.

V tretej sérii šou Pečie celé Slovensko držala palce víťazke Timi. Bude mať podobné šťastie aj Evka?

Obom finalistom držíme palce a tešíme sa na ich výkony!
25 50 75 90