Úvod Novinky Tipy z programu

Televízne a rozhlasové tipy na celý týždeň. Opäť vás čaká bohatý program

Na čo sa môžete tešiť tento týždeň?

Televízne a rozhlasové tipy na celý týždeň. Opäť vás čaká bohatý program

Pondelkový večer na Jednotke odštartujeme s dojímavým filmom Pekná jazda, príbehom výnimočnej ženy a neobyčajného priateľstva. Po ňom si budete môcť pozrieť pokračovanie investigatívnej relácie Reportéri. Na Dvojke si o 20:35 vychutnáte dokumentárny film Diabetes: Príliš veľká cena.

Utorkový večer sa už tradične ponesie v znamení napätia. Odštartujeme ho v spoločnosti šarmantného Komisára Montalbana, nasledovať budú Prípady 1. oddelenia. Dvojka svojim divákom ponúkne Dvojdielny dokument o dejinách Červenej armády, nasledovať bude seriál Zbohom, súdruhovia.

V stredu večer Jednotka ponúkne Vraždy v Angoulême, ďalší film z populárneho francúzskeho cyklu. O 22:10 hod. môžete sledovať francúzsky krimi thriller Vrahova dcéra natočený podľa literárnej predlohy Patricie MacDonaldovej. Dvojka ponúkne prírodopisný seriál Zvieracie stavby, po ktorom bude nasledovať dvojdielny prírodopisný film Universum: Divoká Kuba.

Štvrtkový večer otvoríme slávnostnou premiérou cyklu Sieň slávy. Prvú časť strávime v spoločnosti členky činohry Slovenského národného divadla, nositeľky mnohých významných ocenení za hereckú tvorbu – pani Emílie Vášáryovej.

Neskôr sa môžete zasmiať na ďalšej časti cyklu humorných príbehov Slasti, strasti! Dvojka odvysiela Slávnostné udeľovanie ocenení ESET Science Award, ktoré sú poctou pre mimoriadne osobnosti slovenskej vedy.

Piatkový večer na Jednotke vám spríjemní vedomostná relácia Čo ja viem, od 22:00 hod. môžete sledovať reláciu Cestou necestou. Na Dvojke sa môžete zasmiať so seriálom Pressburg, nasledovať bude švédsko-estónsko-fínsky koprodukčný seriál Estonia.

Sobotný večer sa aj tentokrát ponesie v znamení zábavy. Nenechajte si ujsť reláciu Záhady tela, po ktorej sa zasmejete s Petrom Marcinom a jeho hosťami v Neskoro večer. Dvojka odvysiela slávnostný galavečer spojený s odovzdávaním cien SOZA za rok 2023.

Nedeľný večer bude patriť najsladšej šou Pečie celé Slovensko, ktorú vám ponúkneme od 20:30 hod. na Jednotke. Na Dvojke si môžete vychutnať vedecko-fantastický film Ikarie XB 1.

Čo počúvať v rádiu

Rádio Slovensko bude celý týždeň už tradične hostiť zaujímavých ľudí v rámci relácie Hosť Rádia Slovensko, ktorú môžete počúvať vždy od 13:00 hod. Počúvať nezabudnite ani obľúbenú reláciu Pozor, zákruta! Zaujímavé informácie sa dozviete aj vďaka relácii Slovenčina na slovíčko so Sibylou Mislovičovou.

Bohatý program si pre poslucháčov pripravilo aj Rádio Devín. Chýbať nebudú obľúbené relácie Ars litera či Ars musica, ako aj hudobná rubrika plná tipov s názvom Čo dnes počúva. Počúvať nezabudnite ani na Kultúrne správy, jediný spravodajský blok výlučne z oblasti kultúry a umenia.

25 50 75 90