Úvod Novinky Tipy z programu

Pečie celé Slovensko či Sieň slávy. Strávte týždeň v spoločnosti STVR

Na čo sa môžete tešiť v televíznom a rozhlasovom vysielaní?

Pečie celé Slovensko či Sieň slávy. Strávte týždeň v spoločnosti STVR

Pondelkový večer na Jednotke odštartujeme s filmom Jeden na cestu o mužovi, ktorý sa rozhodne skončiť s alkoholom. Po ňom si budete môcť pozrieť pokračovanie investigatívnej relácie Reportéri. Na Dvojke si o 20:35 vychutnáte dvojdielny populárno-vedecký dokument Stratená DNA.

Utorkový večer sa už tradične ponesie v znamení napätia. Odštartujeme ho v spoločnosti šarmantného Komisára Montalbana, nasledovať budú Prípady 1. oddelenia. Dvojka svojim divákom ponúkne dokumentárny historický seriál Studená vojna špiónov, nasledovať bude seriál Zbohom, súdruhovia.

V stredu večer Jednotka ponúkne Vraždy v Champagne, ďalší film z populárneho francúzskeho cyklu. O 22:10 hod. môžete sledovať francúzsky krimi thriller Ohromení bleskom. Dvojka ponúkne prírodopisný seriál Zvieracie stavby, po ktorom bude nasledovať prírodopisný dokument Universum: Big Bend - najdivokejšia hranica Ameriky.

Už vo štvrtok večer si vychutnáte Sieň slávy, do ktorej uvedieme vynikajúceho herca, režiséra a pedagóga Emila Horvátha, ktorý formoval generácie slovenských hercov a slovenskej kultúre svojou prácou odovzdal skutočne veľa. Neskôr sa môžete zasmiať na ďalšej časti cyklu humorných príbehov Slasti, strasti! Dvojka odvysiela silný dokumentárny film o obchodovaní so ženami s názvom Mne sa to stať nemôže...

Piatkový večer na Jednotke vám spríjemní vedomostná relácia Čo ja viem, od 22:00 hod. môžete sledovať reláciu Cestou necestou. Na Dvojke sa môžete zasmiať so seriálom Pressburg, nasledovať bude švédsko-estónsko-fínsky koprodukčný seriál Estonia.

Sobotný večer sa aj tentokrát ponesie v znamení zábavy. Nenechajte si ujsť reláciu Záhady tela, po ktorej sa zasmejete s Petrom Marcinom a jeho hosťami v Neskoro večer. Na Dvojke si môžete vychutnať dramatický triler Rodičia navždy.

Nedeľný večer bude patriť najsladšej šou Pečie celé Slovensko, ktorú vám ponúkneme od 20:30 hod. na Jednotke. Dvojka svojim divákom ponúkne úspešnú taliansku komédiu Úplní cudzinci.

Čo počúvať v rádiu

Rádio Slovensko bude celý týždeň už tradične hostiť zaujímavých ľudí v rámci relácie Hosť Rádia Slovensko, ktorú môžete počúvať vždy od 13:00 hod. Počúvať nezabudnite ani obľúbenú reláciu Pozor, zákruta! Zaujímavé informácie sa dozviete aj vďaka relácii Slovenčina na slovíčko so Sibylou Mislovičovou.

Bohatý program si pre poslucháčov pripravilo aj Rádio Devín. Chýbať nebudú obľúbené relácie Ars litera či Ars musica, ako aj hudobná rubrika plná tipov s názvom Čo dnes počúva. Počúvať nezabudnite ani na Kultúrne správy, jediný spravodajský blok výlučne z oblasti kultúry a umenia.

25 50 75 90