Úvod Novinky Tipy z programu

Brutálny prípad znásilnenia, ktorý otriasol Francúzskom. Sledujte film inšpirovaný skutočným príbehom

Strhujúca dráma Rodičia navždy vás absolútne pohltí.

Brutálny prípad znásilnenia, ktorý otriasol Francúzskom. Sledujte film inšpirovaný skutočným príbehom

Laurence a Éric sú dvaja milujúci rodičia, ktorí spoločne vychovávajú 17-ročného syna. Ich rodinná idylka sa zmení na nočnú moru, keď k nim krátko pred odchodom na dovolenku vtrhne polícia.

Rozrušení manželia nechápu, čo sa stalo. Keď im polícia vysvetlí, že ich dospievajúci syn je obvinený zo znásilnenia, zrúti sa im celý svet.

Laurence a Éric sú pripravení urobiť čokoľvek, aby toto nedorozumenie čo najrýchlejšie vyriešili. Dovtedy mlčanlivý chlapec sa však ku všetkému veľmi rýchlo prizná.

Bezhraničná rodičovská láska

Rodiča tomu najskôr nemôžu uveriť, no pod ťarchou dôkazov sú nútení akceptovať celkom neočakávanú skutočnosť. Ich syn je monštrum.

Rodičia zmietaní medzi nepochopením, hrôzou, smútkom a pocitom viny hľadajú odpoveď na otázku, kde urobili chybu. Zlyhali ako rodičia a nesú na celej tragédii svoj podiel zodpovednosti?

Film Rodičia navždy je voľne inšpirovaný skutočný prípadom, ktorý pred viac ako 10 rokmi otriasol Francúzskom. Prípad znásilnenej a zavraždenej vtedy len 13-ročnej Agnès Marin sa v roku 2011 zapísal do smutných dejín tejto krajiny.

Kam až môže zájsť láska rodičov voči synovi, ktorý sa dopustil strašného zločinu?

Sledujte drámu Rodičia navždy v sobotu o 20:35 hod. na Dvojke.

25 50 75 90