Aj uplynulá nedeľa patrila obľúbenej kulinárskej relácii Tajomstvo mojej kuchyne s Gabom Kocákom, ktorého počas tohto mesiaca sprevádza výnimočná herečka Zdenka Studenková.
Keďže cez víkend vyvádzalo aprílové počasie, obľúbení kuchári sa rozhodli, že jar prinesú aspoň na taniere. Spoločne pripravili farebné menu plné ovocia a zeleniny, ktoré vyzeralo neodolateľne a chutilo ešte lepšie.
Losos v kruste aj maková bublanina
V televíznej kuchyni to v nedeľu hralo všetkými farbami – Gabo pripravil černicovo-makovú bublaninu, zelerový šalát a veľkonočné vajíčka plnené cícerovým krémom a šunkovou penou.
Zdena Studenková tentoraz pripravila pečeného lososa v kruste s fazuľou a krémom, po ktorom sa budete ešte dlho zalizovať.
Zdenkin recept je rýchly a pomerne nenáročný, takže ho zvládne naozaj každý. V priebehu niekoľkých minút si môžete pripraviť chutné hlavné jedlo, ktoré poteší maškrtné jazýčky.
RTVS online:
Pripravte si lososa, zelerový šalát, bublaninu alebo farebné vajíčka podľa originálnych receptov šikovných kuchárov.
Celú epizódu a všetky recepty z Tajomstva mojej kuchyne nájdete v archíve RTVS zadarmo a bez reklám.
Na premiérovú časť plnú skvelých chutí a receptov sa môžete tešiť už v nedeľu o 18:15 hod. na Jednotke a v live vysielaní na webe RTVS.