V relácii Tajomstvo mojej kuchyne to aj tentokrát rozvoniavalo prvotriednymi jedlami. Zuzka Tlučková pripravila plnené bravčové mäso, Gabo Kocák prezradil recept na šošovicový šalát a na záver pripravil vychýrenú Gábovku s višňami .
Recept pre milovníkov cesnaku
Zuzka v recepte použila bravčové karé, no ak máte radšej šťavnatejšie mäsko, môžete si jedlo pripraviť z bravčovej krkovičky.
Na plnenom bravčovo mäse si pochutia predovšetkým všetci milovníci cesnaku a cibuľky. Nakrojené mäso sa totiž najprv potrie výdatným množstvom oleja s cesnakom , neskôr sa naplní pokrájanou cibuľou.
RTVS online
Po cibuľke nasleduje
oštiepok, slanina, rozmarín a ďalšie koreniny
. Ako však herečka dodala, mäso môžete naplniť čímkoľvek, čo vám chutí.
Naplnené, nasolené a okorenené mäso sa nakoniec vloží do pekáča s cibuľou , rozmarínom a olejom.
Ostatné skvelé recepty nájdete v našom online archíve , kde si môžete pozrieť všetky odvysielané epizódy Tajomstva mojej kuchyne zadarmo a bez reklám .
Na premiérovú časť s Gabom Kocákom a Zuzkou Tlučkovou sa môžete tešiť tradične v nedeľu o 18:15 hod. na Jednotke a live na webe RTVS .
FOTO: RTVS
25 50 75 90