V každej epizóde kulinária Veľkou lyžicou sa venujeme jednej ingrediencii zo slovenskej kuchyne. Dvojica zvedavých moderátorov- Peter Šarkan Novák a Octavia McKenzie cestujú po Slovensku a so známymi osobnosťami objavujú zaujímavé receptúry a tajomstvá pestovateľov.
Večnú otázku, čo bolo skôr, vajce či sliepka, si položíme v prostredí krásnej farmy na Žitnom ostrove. Iný pohľad na spracovanie vajíčka ponúkne recept vietnamskej kuchyne a najlepšiu praženicu nás naučí šéfkuchár Martin Korbelič s Katkou Brychtovou.
Veľkou lyžicou (Vajce)
Nedeľa 3.03.2024 18:15
Vhodné pre všetkých
Skryté titulky
Audio komentár
HD
Európska tvorba
Kulinárium slovenských potravín.
Pomoc
Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.