Veľkou lyžicou (Orechy)

Vhodné pre všetkých Skryté titulky Audio komentár HD Európska tvorba
Kulinárium slovenských potravín.
Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Archív - zvoľte dátum

Orechy sú esenciálnou súčasťou výživy človeka už po stáročia. Octavia si pozrie sady vlašských orechov a ochutná orechové maslo. Šarkan sa dozvie o pečení s orechmi od pekárky Naty Žúrekovej, ktorá mú povie všetko o zásadách pri slanom a sladkom pečení. Piecť spolu budú neďaleko sútoku riek Moravy a Dunaja, v Devíne. Na svoje detstvo pri hraniciach Železnej opony si zaspomína aj herečka Karin Haydu. No a nakoniec si ukážeme recept na orechové mlieko od vegánskej divy Rebarbory.

Archív - zvoľte dátum

Reláciu najbližšie vysielame

  • Piatok 7.03. 14:05 Repríza
  • Nedeľa 9.03. 18:20
  • Piatok 14.03. 14:05 Repríza
  • Nedeľa 16.03. 18:15
  • Piatok 21.03. 14:00 Repríza
  • Nedeľa 23.03. 18:15