Orechy sú esenciálnou súčasťou výživy človeka už po stáročia. Octavia si pozrie sady vlašských orechov a ochutná orechové maslo. Šarkan sa dozvie o pečení s orechmi od pekárky Naty Žúrekovej, ktorá mú povie všetko o zásadách pri slanom a sladkom pečení. Piecť spolu budú neďaleko sútoku riek Moravy a Dunaja, v Devíne. Na svoje detstvo pri hraniciach Železnej opony si zaspomína aj herečka Karin Haydu. No a nakoniec si ukážeme recept na orechové mlieko od vegánskej divy Rebarbory.
Veľkou lyžicou (Orechy)
Nedeľa 10.03.2024 18:15
Vhodné pre všetkých
Skryté titulky
Audio komentár
HD
Európska tvorba
Kulinárium slovenských potravín.
Pomoc
Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.