Úvod Novinky Filmy a seriály
Prekvapivý záver filmu Spiaci účet. Čo by urobil hlavný hrdina Richard Autner?
Prekvapivý záver filmu Spiaci účet. Čo by urobil hlavný hrdina Richard Autner?

Prekvapivý záver filmu Spiaci účet. Čo by urobil hlavný hrdina Richard Autner?

Prelínajúca sa prítomnosť s minulosťou, zvraty a tajomstvá.

Videli ste film Spiaci účet? Film režiséra Miloslava Luthera ukazuje rodinnú drámu, ktorá sa z prítomnosti vracia do doby druhej svetovej vojny. Práve tam sa rodí tajomstvo, ktoré sa po rokoch vkradne do životov mladým manželom, ktorých hrajú Dominika Morávková a Richard Autner.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Richard nám o svojej postave aj porozprával. „Je to obyčajný chalan, ktorý má rôzne problémy, skrz bývanie, snaha o dieťa, potom príde ďalší problém, ktorý je hlavnou témou tohto filmu. Je to človek, ktorý sa snaží vysporiadať so svojimi problémami, ako každý,“ povedal.

Jednu vec však majú spoločnú. Obaja sú muzikanti. „Adam je hudobník, čo pán režisér zakomponoval. Vo filme sú použité dve naše piesne z nášho albumu Odpovede. Bol napísaný scenár a pán Luther sa až potom dozvedel, že som hudobník, tak tam dal linku, že aj Adam Javora je hudobník,“ potešil sa.

Čo by urobil na Adamovom mieste?

Spočiatku možno ľahký žáner sa razom zmení na drámu, s ktorou sa musí pasovať celá rodina. Veľké tajomstvo sa pomaly odhaľuje a Adam s partnerkou nájdu obraz, ktorý má obrovskú hodnotu. To však ani zďaleka nie je všetko.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Ako by zareagoval Richard? „Je to veľmi diskutabilné, ja si to ani neviem predstaviť, žeby som sa ocitol v takej situácii. Mať doma obraz, ktorý sa dá predať za 200-tisíc a vedieť, že nemám prostriedky na účte, je to veľké pokušenie predať ho. Obzvlášť, keď bol do rodiny získaný v takej situácii. To nech si každý zodpovie sám, čo by vtedy urobil,“ dodáva.

25 50 75 90

Galéria

Moravkova a Autner vo filme Spiaci ucet.png veronika-meszarosova-a-david-uszak-vo-filme-spiaci-účet richard-autner-a-dominika-morávková-vo-filme-spiaci-účet richard-autner-a-dominika-morávková-vo-filme-spiaci-účet veronika-meszarosova-vo-filme-spiaci-účet spiaci ucet-RTVS.jpg spiaci učet.png

Živé vysielanie ??:??

Televízia