Úvod Novinky Filmy a seriály

Krásny úspech nášho seriálu! Zabojuje na najprestížnejšom seriálovom festivale v okolí

Seriál Pressburg sa dostal do kategórie Quick Killer na festivale Serial Killer v Brne.

Krásny úspech nášho seriálu! Zabojuje na najprestížnejšom seriálovom festivale v okolí

Festival Serial Killer podporuje a predstavuje tvorcov seriálov z celej Európy. Prináša ochutnávky z tých najlepších, ktoré vybrali. Často sú k projekciám prizvaní aj tvorcovia a na záver je diskusia.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Český festival chce ukázať divákom a diváčkam seriály o aktuálnych spoločenských otázkach, žánrovo zábavu a komédie z nečakaného prostredia a o nečakaných témach. Do Brna tak prichádzajú špičky v rámci televíznej tvorby.

Pressburg v kategórii Quick Killer

Chcú prinášať kvalitný obsah tak, ako to robí aj naša televízia. A tiež ukázať, že aj seriály môžu efektívne reflektovať moderné trendy a vývoj v spoločnosti. Presne taký je aj seriál Pressburg z dielne Csabu Molnára a Lucie Molnár Satinskej, ktorý vysielame každý piatok o 20.35 na Dvojke.

REŽISÉR-Csaba-Molnár-seriálu-pressburg

Režisér Csaba Molnár

Dostal sa do TOP 4 v kategórii krátkometrážnych seriálov Quick Killer spolu so seriálmi Kalamaja Blues z Estónska, Procesy z Poľska a Bieloruska a Vlastně se nic nestalo z Česka.

„Je to pre nás veľmi výnimočné, pretože je to najprestížnejší seriálový festival v našom okolí, teda v stredo-východnej Európe. vyzerá to, že sme tento rok boli ako jediný seriál zo Slovenska vybraní do súťažnej sekcie, a to konkrétne do súťažnej sekcie krátkometrážnych seriálov, s menom Quick Killer,“ povedala Lucia Molnár Satinská, ktorá sa na Pressburgu podieľala ako jedna zo scenáristiek.

O víťazoch sa rozhodne už od 24. do 29. septembra v Brne. Náš jedinečný seriál Pressburg sledujte každý piatok o 20.35 na Dvojke.

25 50 75 90