Úvod Novinky Filmy a seriály

Mirka Partlová, ako ju nepoznáte. Postava v novom seriáli je jej pravý opak

V Slasti, strasti! si zahrala rolu, ktorú si veľmi užívala.

Mirka Partlová, ako ju nepoznáte. Postava v novom seriáli je jej pravý opak

Mirka Partlová je skvelá herečka, speváčka a známa nielen zo seriálov, ale najmä z muzikálov. Hrala mnohé charaktery a ako sa hovorí, najväčšia výzva pre herca je, keď hrá niekoho úplne iného, ako je on sám.

„Hrala som takú pipenku, slušne som to nazvala, ženu ktorá už v živote nemusí nič robiť a zaoberá sa len sama sebou a veľmi rada. Tú postavu som si užívala, mohla som viac povoliť, mohla som byť jemne cez, objavil sa afekt,“ povedala nám Mirka k postave v seriáli Slasti, strasti!.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Môžete si ju pozrieť už dnes 17. októbra o 21.50 na Jednotke.

„Myslím si, že režisér Karol Vosátko to poňal v správnom pohľade, že to nebolo príliš cez a tá postava je zaujímavá,“ dodala. Avšak aj ona, aj režisér mali o postave trochu inú predstavu.

„On to ešte trochu vyhrotil. Ale dá sa čerpať aj zo života okolo nás, lebo to možno znie hlúpo, ale existujú takí ľudia,“ ozrejmila Mirka. To, ako to dopadne a koho si vlastne zahrá si môžete pozrieť už vo štvrtok 17. októbra večer na Jednotke.

Seriál Slasti, strasti! vznikol ako na nový cyklus malých televíznych príbehov zo života na základe diváckych námetov. Projekt sa čiastočne inšpiroval populárnym komediálnym seriálom Bakalári, ktorý v 70-tych a 80-tych rokoch prinášala Československá televízia. Hoci ide o absolútnu novinku, princíp je podobný.

Každá epizóda ponúkne dva samostatné rozpracované príbehy, ktoré s nadhľadom a láskavým humorom spracovávajú témy, ktoré divákom priniesol život a podelili sa o ne s tvorcami programu.

25 50 75 90