Úvod Novinky Osobnosti
Emma Tekelyová vie, akého veku sa dožije. Tak som sa nastavila, hovorí
Emma Tekelyová vie, akého veku sa dožije. Tak som sa nastavila, hovorí

Emma Tekelyová vie, akého veku sa dožije. Tak som sa nastavila, hovorí

V Trochu inak s Adelou sa bývalá hlásateľka rozprávala aj o veku a jeho vnímaní.

Emma Tekelyová je známa najmä ako bývalá hlásateľka a moderátorka, ale je aj úspešná spisovateľka a scenáristka. Je jedna zo žien, ktoré nemajú problém hovoriť o svojom veku, možno aj preto, že naňho vôbec nevyzerá. Emma má 71 rokov a už roky vyzerá rovnako dobre.

„Keď som mala 40 rokov, rozhodla som sa pre jeden slogan, že vek je len číslo. Ten mi pomohol a stále sa ho držím. Takže aj to číslo, o ktorom tu dnes hovoríme, je číslo,“ povedal Adele v jej šou Trochu inak. Keď sa rozprávali o tom, že má po 70-ke, Adela sa zasmiala, či sa plánuje dožiť 700 rokov. Emmina odpoveď prekvapila.

Ak sa vám video nezobrazuje správne, obnovte stránku

Presne totiž vie, koľko rokov sa dožije. „Ja sa plánujem dožiť 94. Má to konkrétny dôvod. Možno to natiahnem až do 96, lebo to mi je sympatickejšie, štvorku nemám rada. Možno si pamätáte legendárnu televíznu hlásateľku Elenku Galanovú. Ona vedela vynikajúco veštiť. Vyveštila mi všeličo a všetko mi vyšlo. Okrem iného mi vyveštila, že to nebudem mať v živote ľahké a že sa dožijem 94 rokov. Takže verím jej a nastavila som sa tak,“ zasmiala sa.

Pri jej energii a pri tom, ako sa o seba stará, je to viac ako možné. Reláciu Trochu inak môžete pozerať aj z nášho archívu zadarmo a bez reklám.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia