Úvod Novinky Osobnosti
Alena Heribanová prezradila, čo ju v lete čaká. Mnohí jej môžeme v dobrom závidieť
Alena Heribanová prezradila, čo ju v lete čaká. Mnohí jej môžeme v dobrom závidieť

Alena Heribanová prezradila, čo ju v lete čaká. Mnohí jej môžeme v dobrom závidieť

Na Slovenke roka si prevzala mimoriadnu cenu a teraz ju čaká zaslúžený oddych.

Alena Heribanová mala posledné mesiace plné ruky práce. Nedávno si prevzala mimoriadne ocenenie na Slovenke roka za najstarší ženský spolok Živena a ešte sa chystala na podujatie na Spiši.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


„Priznám sa, že teraz to bola šichta. Tým, že boli aj festivaly, bol veľký festival Starmus odkiaľ sme mali hostí v Anjeloch strážnych, takže mali sme nadprácu, ale veľmi krásnu. Bolo toho dosť,“ povedala nám. A už ju čaká zaslúžený oddych.

„Teraz už len čakám, kedy všetko zložím a pôjdem si kúpiť nové plavky a bude najmenej dva mesiace oddych. Na to sa teším. Rodina, moje vnučky, môj vnuk a všetci ľudia, ktorých mám rada,“ prezradila. Dva mesiace oddychu jej naozaj veľmi prajeme, kto by si toľko voľna neužil?

Zaujímavé je, že nikam cestovať nebude. „Zostávam na Slovensku, lebo si myslím, že tu je krásne, keď je teplo a nevidím dôvod cestovať niekde, kde je o päť stupňov viac. Takže niekedy možno v zime,“ dodala.

25 50 75 90

Galéria

Slovenka-roka-2024-Alena-Heribanova.jpg Slovenka-roka-2024.jpg Slovenka roka 2024 - galavečer - D - 048.jpg Danka-Barteková-na-Slovenke-roka Dominika-Cibulková-na-Slovenke-roka Juraj-Bača-a-Simona-Simanová-moderujú-Slovenku-roka-na-podiu-aj-prezident-peter-pellegrini Juraj-Bača-a-Simona-Simanová-moderujú-Slovenku-roka všetci-víťazi.slovenky-roka-na-jednom-pódiu-spolu Marta-jančkárová-na-Slovenke-roka.jpg Slovenka-roka-2024-Marianna-Ďurianová Marianna-Ďurianová-na-Slovenke-roka-2024

Živé vysielanie ??:??

Televízia