Úvod Novinky Pečie celé Slovensko
Katke utkvelo v pamäti jedno meno zo šou. Uhádnete ktoré?
Katke utkvelo v pamäti jedno meno zo šou. Uhádnete ktoré?

Katke utkvelo v pamäti jedno meno zo šou. Uhádnete ktoré?

Sympatická pekárka z Cífera si zaspomínala na Pečie celé Slovensko 1. Čomu sa venuje dnes?

O energickej, vtipnej a usilovnej súťažiacej z prvej série najsladšej šou RTVS Katke Novotovej sme už na webe rtvs.sk napísali niekoľkokrát.

Nielen jej pekárske umenie, ktoré predvádzala až do semifinálového kola Pečie celé Slovensko, totiž pútajú pozornosť.

Katka stojí za niekoľkými milými aktivitami spojenými s pečením (bábovková výzva, varenie na hraniciach s Ukrajinou, zdobenie koláčikov s deťmi na onkológii).

Ako si spomína na svoju účasť v pekárskej šou? Koho meno jej utkvelo v pamäti? A čo najviac charakterizuje jej tvorbu? Dozviete sa vo videu.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Pamätné chvíle aj sebavedomie

"Sú to spomienky, ktoré mi vždy vyčaria úsmev na tvári. Množstvo zážitkov a tisíc krásnych momentov," zaspomínala si Cíferčanka Katka.

Ako priznáva, jedno meno jej však utkvelo v pamäti najviac. A je to meno moderátora Juraja Baču, s ktorým nielen Katka, ale aj ostatní súťažiaci zažili množstvo zábavných chvíľ.

"My všetci sme boli naladaní na jednu vlnovú dĺžku a šli sme si čistý humor," dodáva so smiechom.

Hoci si najprv nemyslela, že ju jej účasť v pekárskej šou na Jednotke posunie, opak je pravdou.

"Stalo sa to, že som osobnostne aj zručnostne narástla, naučila sa množstvo trikov a dokonca som povyhrávala aj niekoľko súťaží," ozrejmuje trojnásobná mamička, ktorá sa pečeniu stále venuje aj popri práci.

Ako uviedla pečie na svadby, na rôzne oslavy a stále pracuje s poťahovou hmotou, ku ktorej si našla vzťah práve počas Pečie celé Slovensko.

"Posunulo ma to najmä v tom, že sa netreba báť, že si treba vždy veriť. Veľa ľudí mi drží palce, verí mi a vracia sa k mojim chutiam," hovorí so zadosťučinením Katka.

Jej špecialitou sú momentálne takzvané double barrel torty, ktoré v dvoch poschodiach ukrývajú vlastne poschodia štyri.

"Sú vysoké, úzke, elegantné a snažím sa ich zdobiť minimalisticky," vysvetlila semifinalistka.

Trhací kalendár na 2. sériu Pečie celé Slovensko

Okrem pečenia robí Katke radosť aj blížiaca sa druhá séria Pečie celé Slovensko, ktorá štartuje na Jednotke už 2. októbra.

"Už som pripravená, spravila som si trhací kalendár a veľmi sa teším na druhú sériu Pečie celé Slovensko. Budem ju sledovať a odporúčam to každému," uviedla s tým, že si pri nej nielen zaspomína, ale bude aj zvedavá, ako si pečenie užijú noví súťažiaci.

Tak, kto sa teší s Katkou na najsladšiu jeseň plnú pozitívnych emócií a chutných koláčov?

25 50 75 90

Galéria

Porotkyne a súťažiaca Katka.jpg Katka Novotová.jpg Katka z Pečie celé Slovensko.jpg Katka z Pečie celé Slovensko s koláčom 2.jpg Katka pri oprážaní kokosových lupienkov Bea a Katka Porotkyne Jožka a Petra a pekárka Katka Pekárka Katka pri práci
Zdroj: RTVS

Živé vysielanie ??:??

Televízia