Úvod Novinky Pečie celé Slovensko

Patrik na mieste činu: Prezradil nám svoju najkrajšiu spomienku z natáčania

V rozhovore nám Patrik prezradil, ako sa mu za posledný rok darilo a na čo z Pečie celé Slovensko rád spomína.

Patrik na mieste činu: Prezradil nám svoju najkrajšiu spomienku z natáčania
Do stanu v Bernolákove zavítal bývalý finalista tretej série šou Pečie celé Slovensko, Patrik, ktorého si diváci pamätajú ako veselú kopu plnú energie. S Paťom v súťaži nikdy nebola nuda a svojím humorom a nadšením dodával šou tú správnu atmosféru. Po skončení súťaže sa vrhol do cukrárskeho remesla a postupne si plní svoj veľký sen.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Do Bernolákova prišiel podporiť tohtoročných finalistov a znova sa nadýchnuť atmosféry Pečie celé Slovensko. Vrátiť sa po roku na miesto natáčania otvára krásne emócie. „Keď som sem do tohto prostredia vošiel, tak sa mi vynorili všetky tie krásne spomienky,“ vraví nadšene Patrik. „Keby bola možnosť, tak sa hneď postavím za ten pult a pečiem znova,“ dodáva s dávkou nostalgie.

Patrik si zo šou odniesol nespočetné množstvo zážitkov, no najcennejším z nich sú preňho priateľstvá. Tie pretrvávajú aj po skončení súťaže. Jeden z týchto vzťahov je pre neho obzvlášť výnimočný. „Sme stále všetci v kontakte, máme spoločnú skupinu, kde spolu komunikujeme. Ale tak ako to bolo počas šou, ja a Mirka sme stále nerozlučná dvojica,“ priznáva Patrik a potvrdzuje, že to, čo diváci videli na obrazovkách, bola čistá realita.

Nezabudnuteľným okamihom, ktorý si určite pamätá každý verný divák, bol moment, keď sa Patrikovi pri tanečných kreáciách roztrhli nohavice. „Na môj tanec na pieseň 'Ona ľúbi pomaranče' asi nikdy nezabudnem, rovnako ako na tú dieru, ktorá potom vznikla,“ smeje sa Paťo.

Patrik aj s ďalšími finalistami sa vráti na veľké finále štvrtej série. Dovtedy má pre súťažiacich len jednu radu: „Poradil by som im, aby si to úplne užívali, lebo ten moment sa už nikdy nezopakuje. Nech sú proste tu a teraz a dajú do toho všetko.“ 25 50 75 90