Úvod Novinky Tipy z programu
Niekoľko dobrých tipov, ako ušetríte na rande a nebudete vyzerať ako chudák
Niekoľko dobrých tipov, ako ušetríte na rande a nebudete vyzerať ako chudák

Niekoľko dobrých tipov, ako ušetríte na rande a nebudete vyzerať ako chudák

Aj vy môžete mať viac peňazí, ak viete ako na to.

V Rádiu Slovensko Barbora Štubňová a Michal Dutka spoločne zhrnuli rady, ako sa môže muž vyhnúť veľkým finančným výdavkom, ak chce ísť s vyvolenou svojho srdca na rande. Barbora Štubňová si myslí: „Som veľkou fanúšičkou toho, že by si mal zaplatiť každý sám za seba, čo je fér, lebo to nevytvára očakávania revanšu na druhej strane.“

Jar

Prechádzka poteší

Ak má muž napätý rozpočet, asi stretnutie so ženou svojich snov, ktorá má taký názor ako Barbora Štubňová chlapa podľa Michala Dutka určite poteší, aj keď Barbore Štubňovej pripomenul: „Nie sú všetky ženy ako ty.“ Preto pre pánov s „našponovaným rozpočtom“ sľúbil niekoľko dobrých tipov.

caj-horuci-napoj-StockSnap.jpg

Barbora Štubňová si myslí, že asi najjednoduchšie by bolo ženu pozvať na prechádzku namiesto „do pohostinského zariadenia,“ k čomu Michal Dutka pridal: „Prechádzky v prírode alebo aj v meste sú ideálne na spoznávanie a možno aj nejaký dotyk sa podarí, pričom ak by bolo chladnejšie, tak prechádzku môžete zakončiť šálkou čaju, čo zvládne aj gavalier s menším rozpočtom.“

Dvojitý efekt

S tým Barbora Štubňová súhlasila, veď na alkohole sa dá ušetriť aj tak, že „jasne pokojne povedzte, že pijete striedmo, čo má dvojitý efekt – ušetríte a slečna sa poteší, že nie ste alkoholik“.

Viac sa dozviete z archívu STVR bez reklám a zadarmo, ale ešte prezradíme, že Michal Dutka radí ísť do kina najlepšie do filmového klubu: „Je tam menšie vstupné a niekedy aj bez pukancov“. Čiže vidíte, tipy ako ušetriť sú to nielen zaujímavé, ale aj zábavné.

25 50 75 90
Foto: STVR, pixabay, archív

Živé vysielanie ??:??

Televízia